Skip to main content

Nieuws

Beerse Boys begint bekercompetitie met duidelijk verlies tegen SVSSS: 2-6

DSC_0002

Beerse Boys heeft diep moeten buigen voor de ploeg van oud-trainer Cemal Yilmaz: het werd op de Klep 2-6 in het voordeel van het Udenhoutse SVSSS. Na een klein half uur openden de bezoekers de score om deze nog voor rust te verdubbelen. Na de pauze had Beerse Boys-trainer Hans Staps de tactiek aangepast en kwam via Robin van Rooy – op aangeven van Jannes Mulders – al snel terug in de wedstrijd. Terwijl vervolgens de gelijkmaker in de lucht hing door een beter aanvallende thuisploeg, zette SVSSS rond het uur na een snelle tegenaanval de marge weer op twee: 1-3. De twee volgende tegendoelpunten vielen te snel om nog van een echte wedstrijd te kunnen spreken. Zo'n 5 minuten voor tijd gaf Bram Gooskens met een hard laag schot de score een draaglijker aanzien, maar in de laatste minuut mocht SVSSS via een penalty de eindstand bepalen op 2-6.

De Beerse ploeg, die met JO19 speler Ivo Roefs de laatste 20 minuten een verdienstelijke debutant in de gelederen had, miste weliswaar enkele basisspelers, maar komt tegen de top van de tweede klasse nog duidelijk tekort. In de resterende twee bekerwedstrijden kan verder gewerkt worden aan het klaarstomen van de ploeg voor de competitie begint. Zaterdag gaat Beerse Boys op bezoek bij Sleeuwijk, aanvang van de wedstrijd is 17.00 uur.

Opstelling Beerse Boys: Giovanni de Vrij; Koen Timmermans (70. Ivo Roefs), Joost Schapendonk, Nick van Rooy, Robin van Rooy; Dennis Schapendonk, Bram Gooskens, Pepijn van Spreuwel; Daan Mulders (73. Erik Jans), Jannes Mulders, Teun Wanrooij (62. Ryan Kolsters).