NieuwsAfsluitingsavond supportersclub

Supportersclub-logo-juni2015

Beste Beerse Boys supporter.

Nog 6 wedstrijden moeten er gespeeld worden. Waar het bij de heren 1 moeilijk zal worden om zich te kunnen handhaven, staan heren 2 en dames 1 daarentegen inmiddels in de veilige zone; dames 2 zullen in de 2 resterende wedstrijden ook nog hun best moeten doen!

Nu het weer kan en mag, willen we met de complete selecties van de heren en dames, het bestuur, Boyke de Beer en natuurlijk jullie als trouwe supporters, weer een gezellige afsluitingsavond van het seizoen houden.

Daarom willen we je graag op woensdag 25 mei (daags voor Hemelvaart) om 20.00 uur uitnodigen in de kantine op de klep.

Onder het genot van een drankje en een (snack)hapje, kunnen we nog napraten over het afgelopen seizoen.Tevens zullen we de spelers van het jaar bekend maken en diverse bedankjes aan bepaalde personen.Ook wordt er een kort (financieel) verslag, van de supportersvereniging, van het afgelopen jaar gedaan.

I.v.m. het verzorgen van de drank e.d., zouden wij graag willen weten of je (eventueel met partner) aanwezig bent.

Om dit alles te kunnen bekostigen, vragen we een kleine bijdrage aan iedereen, ook de selecties, van € 10,= pp. (contant te betalen op deze avond)

S.v.p. jullie opgave bij een van onderstaande personen, of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag vóór 18 mei!

Bij voorbaat dank en hopelijk tot de 25e mei.

Met sportieve groeten,

Ad, Rianne en Chris.