Skip to main contentNieuwsAangepast trainingsschema voor de maand september 2021

logo-Beerse-Boys-clublogo

Vanaf 6 september wordt er weer door alle teams getraind. Veld 4 en het trainingsveld aan de Hertog Janstraat kunnen weer gebruikt worden. Door groot onderhoud is veld 6 (trainingsveld achter) nog niet helemaal hersteld, maar gelukkig kunnen we er met de jeugd al wel gebruik van maken.

De trainingen van de senioren (en JO17-1) die op veld 6 plaats zouden vinden zijn vervroegd naar 19.00 uur zodat er zonder licht op veld 2 of 4 getraind kan worden.

Zie het tijdelijke trainingsschema op de website bij Voetbalplein - Trainingsschema.

Voor de junioren teams die op veld 6 trainen geldt:

  • zoveel mogelijk spreiding over het veld. Dus geen trainingsvormen waarbij veel en intensief op dezelfde kleine ruimte wordt gespeeld.
  • Voor oefeningen waarbij een kleine ruimte intensief wordt gebruikt is de trainingshoek achter de ballenvanger (de keeperstrainingshoek/spie) wél beschikbaar. Indien er keeperstraining is graag even onderling afstemmen welk deel kan worden gebruikt hiervoor.

Volgens de planning is veld 6 op 8 oktober weer volledig beschikbaar, dus dan zullen we weer over gaan naar het originele schema. Mocht er in de tussentijd iets wijzigen dan houden we jullie op de hoogte.

Alvast bedankt voor de medewerking en een mooi seizoen toegewenst allemaal!