• Foto's maken voor Jumbo voetbalplaatjes

    Op zondag 7 oktober zijn vrijwel alle senioren en dames op de foto gezet; zaterdag 13 oktober is het de beurt aan de jeugdteams. We hopen dat iedereen er kan zijn, ondanks het begin van de herfstvakantie. Voor wie er beslist niet aanwezig kan zijn is er op 20 oktober nog een inhaalsessie, samen met de verhinderde leden van ODI.

    Kijk voor het schema van de tijden waarop de foto’s gemaakt worden van je team in het bericht van 4 oktober. Ook voor de teams die geen wedstrijd hebben is tijd gereserveerd. Alle spelers dienen op de genoemde tijd in teamshirt in de kantine aanwezig te zijn en de leiders in hun coachjas. Voor senioren en dames die op 7 oktober niet aanwezig waren is er tussendoor wel tijd om hun foto alsnog te laten maken, met name tussen 12.00 uur en 13.15 uur of direct na 14.30 uur. Ook voor hen geldt dat ze dan het shirt van hun team aan moeten hebben.

    Het is beslist de bedoeling dat de jeugdteams die vrij zijn (geen wedstrijd, wedstrijd vervallen of uitgesteld) toch zo volledig mogelijk naar de Klep komen om op de foto te gaan. Vergeet dan zeker de tas met shirts niet! Op 20 oktober is er nog wel een inhaalsessie, maar dan moet de groep die nog op de foto moet zo klein mogelijk zijn omdat er dan nog maar weinig tijd is om de foto's te bewerken voor het album.

    LET OP: wie nog geen toestemming heeft gegeven voor het gebruiken van de foto voor de voetbalplaatjesactie moet dat alsnog zo snel mogelijk doen. Zie de mail die je daarover ontvangen hebt of het bericht van 4 oktober op deze website.