• Christian Buiks Lid van Verdienste

    Tijdens de weer druk bezochte nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari blikte voorzitter Wil Verhoeven terug op een goed 2018 en gaf in vogelvlucht inzicht op de plannen voor 2019, maar maakte ook het nieuw gekozen Lid van Verdienste bekend. Uit de 5 door de leden genomineerden viel de keuze van het bestuur op Christian Buiks. Christian is aan zijn 31e seizoen als vrijwilliger bezig en heeft er dus al een hele staat van dienst op zitten. Op de oorkonde staat het volgende vermeld:

    In het seizoen 1988-1989 begon hij als leider/trainer van de E2 om vervolgens 27 seizoenen lang trainer en leider van een jeugdteam te blijven. Vanaf 2000 kwam daar een functie in de Jeugdcommissie bij en hij was daarin vooral verantwoordelijk voor de organisatie van onze eigen Punter toernooien en de inschrijvingen bij toernooien in de regio. Ook het leiden van jeugdwedstrijden is een groot onderdeel van de verdiensten van Christian gedurende ruim 30 jaar; hij doet dat sinds 2005. Op zondag blaast hij nog steeds actief zijn partijtje mee bij de senioren.

    Onder het toeziend oog van zijn ouders ontving Christian de oorkonde en een cadeaubon uit handen van voorzitter Wil Verhoeven, terwijl zijn moeder werd verblijd met een bos bloemen in rood en wit.

    Wij feliciteren Christian van harte met deze dik verdiende waardering voor het vele werk dat hij voor Beerse Boys heeft verricht. En gelukkig, zoals hij zelf aangaf, bevalt hem dit werk heel goed en is hij van plan er nog lang mee door te gaan.