• BVO toernooi op de Klep mooi succes

    Omdat het toernooi voor 12 O10-teams van de BVO's PSV, Sparta Rotterdam, Vitesse, Fc Utrecht en het Belgische Club Brugge elders geen doorgang kon vinden, informeerde oud-Beerse Boys speler Jordi van de Sande in zijn functie van jeugdtrainer bij Sparta naar de mogelijkheden bij Beerse Boys. Dankzij de medewerking van enkele teams - hun wedstrijd vervroegen of een kleedlokaal met een ander team delen - konden we voldoende ruimte vrij maken om het toernooi op zaterdag 23 maart op de Klep door te laten gaan.

    Om ook de randvoorwaarden goed in te vullen was een aantal vrijwilligers bereid om een handje toe te steken en zo met de club een goede beurt te maken voor onze gasten. Behalve de ongeveer 80 talentvolle spelertjes kwamen tussen de 150 en 200 voetballiefhebbers extra naar ons sportpark tegenover een doorsnee zaterdag. Tenslotte moest het reguliere competitieprogramma van onze eigen teams en hun tegenstanders ook normaal door kunnen gaan.

    Het weer werkte ook nog eens mee en alles verliep vlekkeloos naar wens. Veel dank dus aan allen die zich op een of andere manier hebben ingezet op deze dag en bij de voorbereiding ervan. Het gaf de toeschouwers de kans om de profs van de toekomst eens aan het werk te zien. Er werd op hoog niveau fanatiek strijd geleverd.