• Boyke van de Week | Beerse Boys 1 – Wilhelmina ’08 1 | Jelle van Lieshout

  Zondag 31 maart vindt er een inhaalwedstrijd van Beerse Boys 1 plaats op sportpark De Klep. Jelle van Lieshout is voor deze wedstrijd verkozen tot Boyke van de Week. Jelle heeft voorspeld dat Beerse Boys met 3 tegen 0 zal winnen van Wilhelmina ’08 1 uit Weert.

  Jelle van Lieshout is de zoon van Ron van Lieshout en Susan Quirijnen. Hij is 7 jaar oud en zit in groep 4 van basisschool De Beerze. Jelle heeft een zus Lotte en een broertje Lars. Hij speelt in het team JO9-2 en deze hebben de mooie tekst ‘Varkens zijn cool’ op hun shirt staan.  De tegenstander is met deze slogan op voorhand al gewaarschuwd voor dit team stoere mennekes. Het team wordt geleid door Mark Timmermans en Willem Willemsen.

  Het leukste aan voetballen bij de Beerse Boys vindt Jelle het spelen met zijn vrienden en wedstrijden winnen natuurlijk. Het sterkste punt van Jelle bij het voetballen is keepen. Hij hoopt op het keepersvlak ook nog veel te mogen leren. Één nadeel hierbij is wel dat Jelle trainen het minst leuke vindt. Misschien als hij keeperstraining mag gaan volgen dat hij het leuker gaat vinden.

  In Jelle zijn familie zijn actief bij Beerse Boys: Papa Ron die bij het 10e speelt en tante Lonneke bij Dames 3.

  Favoriete club van Jelle is natuurlijk Beerse Boys maar ook PSV. Favoriete speler is Ronaldo, die vroeger bij PSV speelde. Jelle heeft net als vele pupillen van tegenwoordig geen flauw idee wie er in het 1e van Beerse Boys spelen dus heeft hij ook nog geen favoriete speler.

  Er is ook nog een leven buiten de Beerse Boys en daarin vindt Jelle het leuk om te fietscrossen. Hier ligt ook zijn toekomst want hij wil later als hij groot is fietscrosser worden. Natuurlijk is er in het leven van Jelle ook tijd om te gamen en dan is Fortnite zijn leukste spel. Een lekkere pizza als avondmaal en zijn dag is compleet.

  Jelle, heel veel plezier zondag!