• Boyke van de Week | Beerse Boys 1 – RPC 1 | Niek Liebregts

  Op zondag 14 april speelt Beerse Boys 1 tegen RPC 1 op sportpark De Klep. Niek Liebregts is voor deze wedstrijd gekozen tot Boyke van de Week. Hij voorspelt een 3-1 overwinning voor Beerse Boys.

  Niek Liebregts is 8 jaar en zit in groep 5 van basisschool De Beerze in Middelbeers. Hij heeft een oudere broer Daan en een jonger zusje Noor. Niek maakt deel uit van het team JO9-2 met daarin allemaal stoere jongens. Mochten de jongens zelf niet voldoende indruk maken dan hebben ze ook nog 2 grote imposante leiders Willem en Mark.

  Het leukste aan voetballen bij Beerse Boys vindt Niek het feit dat hij samen met zijn vrienden kan spelen. Hij is al heel goed in een schaarbeweging maken. De trainers kunnen hem nog wel veel trucjes leren geeft hij aan. Wedstrijden spelen is natuurlijk het allerleukste en dan gaan ze natuurlijk elke week vol voor de winst!

  Buiten Beerse Boys is Niek zijn favoriete club PSV. Een echte goede voetballer is ??.. Niek zelf! Een zelfverzekerde houding is het begin van succes dus heel goed Niek. Bij het eerste van Beerse Boys is Mark Timmermans de favoriete ‘speler’ van Niek.

  Naast voetballen en naar school gaan vindt Niek het leuk om met de hond Freek te spelen. Op de televisie of tablet kijkt hij graag naar filmpjes van Enzo Knol en als daar dan een bord friet met zijn lievelingssnack, een viandel, bij geserveerd wordt is zijn dag helemaal goed. Later als hij groot is wordt Niek een echte ‘Youtuber’. Hopelijk maakt hij dan ook een leuke vlog van zijn club Beerse Boys.

  Niek, veel plezier met de wedstrijd en hopelijk komt je voorspelling uit!