• Boyke van de Week | Beerse Boys 1 – Hilvaria 1 | Luuk Wilkens

  Zondag 28 oktober speelt Beerse Boys 1 een thuiswedstrijd op sportpark ‘De Klep’. Deze keer is JO8-1 aan de beurt om een speler te leveren dat ‘Boyke van de week’ is. De gelukkige is geworden Luuk Wilkens.

  Luuk is de zoon van Hanneke Liebregts en Patrick Wilkens. Hij is 7 jaar oud, zit in groep 4 van basisschool De Beerze en heeft een broer Yvar. Al van jongs af aan is Luuk op zaterdag op ‘De Klep’ te vinden om zijn broer aan te moedigen en om af en toe natuurlijk te genieten van een lekkere snoepzak.

  Team JO8-1 bestaat uit 8 talentjes waar Luuk er 1 van is. Het team wordt geleid door vader Patrick die waarschijnlijk zijn handen vol heeft aan deze jongens en meisjes. Luuk geeft aan dat hij voetballen bij Beerse Boys zo leuk vindt omdat papa zijn coach is.

  De kwaliteiten van Luuk binnen de lijnen liggen vooral op ‘doelpunten maken’ geeft hij zelf aan. Op de vraag wat hij nog wil leren is zijn antwoord: ‘Om te blijven staan als ik schiet’. Verder vindt hij wedstrijden spelen het leukste aan voetballen en in de sneeuw voetballen vindt hij niet leuk. Dan rolt de bal ook niet zo lekker ;)

  Naast Luuk en papa Patrick zijn er nog meer familieleden actief bij Beerse Boys. Broer Yvar speelt bij JO12-1, neef Tom Liebregts bij JO13-2, nicht Zoë Liebregts bij JO12-2, neef Mees Beekmans bij JO19-1 en neef Pim Ars in het 2e. Daarnaast is ome Frank Liebregts voetballend niet actief maar wel hoofdsponsor (FL Groep) en dus zeker niet onbelangrijk in dit rijtje.

  Favoriete voetbalclub van Luuk is PSV en dan vindt hij Luuk de Jong de beste. Het schept natuurlijk ook een band met dezelfde voornaam. Naast Beerse Boys vindt Luuk het leuk om met zijn vriendjes af te spreken. Op televisie kijkt hij graag naar ‘Teen Titans go’ en dan het liefste onder het genot van een lekker frietje.

  In de toekomst voorziet Luuk dat hij profvoetballer gaat worden. Zijn eerste doel is net zo goed worden als neef Pim Ars, die volgens hem de beste is van de selectie van de Beerse Boys. Voor aankomende zondag verwacht Luuk bij de wedstrijd Beerse Boys 1 ?? Hilvaria 1 een uitslag van 2-2.

  Luuk, heel veel plezier zondag en wij hopen toch op winst van Beerse Boys!