• De tweede thuiswedstrijd voor de bekercompetitie staat voor het eerste elftal van Beerse Boys gepland op 17 september aanstaande.  De 8 jarige Tom de Jong is Boyke van de Week voor die betreffende wedstrijd.

    Tom heeft 2 broers Stijn en Rick. Naast voetballen vindt Tom spelen met de Lego, buiten spelen en mountainbiken ook erg leuk om te doen. Tom vindt voetballen bij Beerse Boys leuk, omdat hij dan veel plezier kan maken met zijn andere vriendjes van de JO9-2.

    Uiteraard is Tom fan van Beerse Boys, daarnaast is hij ook supporter van PSV. Bij Beerse Boys 1 vindt hij overigens Niels van Heerbeek de beste speler. Cristiano Ronaldo vindt Tom de beste speler van de wereld. Wellicht kunnen zijn trainers: Bob, Daan, Pascal en vader Roland, er voor zorgen dat hij net zo goed wordt als zijn idool. Een echte aanvaller is Tom in ieder geval al. Bij de JO9-2 speelt Tom dus graag in de voorste linie, samen met Stijn en Thijs. Achter zich vertrouwt Tom op de verdedigers Guusje, Gijs en Jens. Jasper staat in deze opstelling onder de lat.

    Beerse Boys wenst Tom en zijn familie veel plezier aanstaande zondag 17 september. Volgens Tom wordt het sowieso een succesvolle dag, met een 3 - 1 winst voor Beerse Boys 1.