• Boyke van de Week | Beerse Boys 1 – EFC 1 | Jens de Bresser

  Op zondag 26 mei speelt Beerse Boys 1 zijn laatste competitiewedstrijd van dit seizoen op sportpark De Klep, tegen EFC. Jens de Bresser is de gelukkige die voor deze wedstrijd gekozen is als Boyke van de Week. Hij voorspelt een 3-1 overwinning voor Beerse Boys.

  Jens de Bresser is 7 jaar en zit in groep 4 van basisschool De Beerze in Middelbeers. Hij heeft nog een jonger broertje, Siem, die ook al voetbalt bij Beerse Boys. Daarnaast zit voetbal wel een beetje in de genen bij Jens. Papa Paul voetbalt ook al zijn hele leven bij Beerse Boys en is keeper. Dit jaar keept hij bij het 8e.  

  Het leuke aan voetballen bij Beerse Boys vindt Jens het spelen met zijn vrienden. Jens speelt in JO8-2, met shirtsponsor ‘Varkens zijn cool’. Zowel de meiden als de jongens in dit team doen deze naam eer aan. Het team staat onder leiding van John van Bijsterveldt en papa.

  Jens geeft zelf aan dat hij het beste is in verdedigen en keepen. De trainers mogen hem nog wel leren om nóg meer doelpunten te maken. De warming-up vindt Jens niet zo leuk maar hoort er natuurlijk wel bij. Het allerleukste is het om wedstrijden te spelen en als het ff kan, winnen natuurlijk!

  Naast Beerse Boys is PSV de favoriete club van Jens. Op de vraag ‘Wie vind je een echt goede voetballer?’ noemt Jens Ronaldo. Bij de selectie van Beerse Boys is Stijn van Heerbeek de beste voetballer volgens Jens.

  Natuurlijk is er ook nog een leven buiten voetbal en daarin vindt Jens het leuk om af te spreken met vriendjes en om You Tube filmpjes te kijken op de tablet. Het liefst onder het genot van een lekker bord friet. Later als Jens groot is wil hij graag dierenverzorger in een dierentuin worden.

  Jens, veel plezier zondag, hopelijk komt je voorspelling uit!