• Boyke van de Week | Beerse Boys 1 - Blerick 1 | Tim Vogels

    Tim Vogels mag zich de gelukkige noemen van de JO8-1. Hij is namelijk als winnaar uit de bus gekomen bij de loting voor het Boyke van de Week. Tim zal dus 8 oktober aanstaande de aftrap doen bij de wedstrijd van Beerse Boys 1 tegen Blerick 1.

    Zoals gezegd speelt Tim in de JO8-1, met Patrick Wilkens als trainer en leider. Hard rennen kan Tim als de beste, hij zou van trainer Patrick graag nog meer trucjes willen leren, zodat hij een nog beter voetballer wordt. Wellicht dat hij dan net zo goed wordt als zijn vader, aldus Tim.

    Bob Smolders, tot dit seizoen speler van ‘ons’ eerste elftal, blijft voor Tim nog altijd het grote voorbeeld. PSV is trouwens het favoriete team van Tim. De beste opstelling van zijn eigen team ziet er volgens Tim overigens zo uit: keeper Gust onder de lat, de verdedigers Luuk en Teun achterin, in het midden staan Tim en Sam, de spits is Luuk Wilkens.

    Tim heeft het prima naar zijn zin bij Beerse Boys, omdat hij er veel voetbal leert, maar vooral ook omdat het er leuk en gezellig is. Naast voetbal vindt Tim zwemmen en tennissen ook leuke sporten.

    Beerse Boys wenst Tim en familie veel plezier toe aanstaande zondag 8 oktober bij de wedstrijd Beerse Boys - Blerick.