• Boyke de Beer Cup

  Inschrijvingen Boyke de Beer Cup 2019 geopend

  In de periode van 27 mei tot en met 13 juni 2019 vindt wederom de Boyke de Beer Cup plaats.

  Dit toernooi is voor alle kinderen uit de Beerzen in de basisschoolleeftijd toegankelijk en de deelname is geheel gratis. Niet alleen kinderen die reeds lid zijn van Beerse Boys zijn welkom, maar zeer zeker ook kinderen die nog geen lid zijn, zien we erg graag verschijnen op Sportpark De Klep.

  In diverse leeftijdscategorieën wordt, in een ongedwongen en gezellige sfeer, gestreden om de prijzen. De wedstrijden zullen op diverse avonden plaatsvinden. Het wedstrijdschema en de teamindelingen zullen uiterlijk een week voor aanvang via www.beerseboys.nl kenbaar gemaakt worden.

  Aanmelden voor NIET leden kan door middel van het sturen van een mail naar: boykedebeercup@beerseboys.nl. Vermeld duidelijk je voor- en achternaam, geboortedatum en in welke groep je zit.

  Kinderen die WEL lid zijn (en op de basisschool zitten) kunnen zich aanmelden via de leider van zijn/haar team of door te mailen naar: boykedebeercup@beerseboys.nl. Vermeld dan duidelijk je naam, geboortedatum en naam van je team waarin je nu speelt.

  Aanmelden kan tot 18 mei 2019!