• Beerse Boys VR1 - SVC 2000 VR1

  Beerse Boys VR1 - SVC 2000 VR1 3-2

  Beerse Boys VR1 deed vandaag goede zaken door de wedstrijd winnend af te sluiten en zo aansluiting te houden met de top van de 2e klasse.
  De dames begonnen de wedstrijd goed en na 3 minuten spelen lag de bal al tegen het netje. Janneke die de bal op de 16 meter ingespeeld kreeg, staande met de rug naar het doel draaide ze makkelijk weg van haar tegenstander en schoot de bal hard links onder in de hoek. De 1-0 staat op het bord. In de 9e minuut krijgen de Beerse dames een vrije trap en Esmee neemt plaats achter de bal om de vrije trap te nemen. Esmee schiet de bal laag in en komt via een speelster van SVC 2000 bij Janneke terecht die in de 5 meter staat vrij voor het doel. Helaas raakt ze de bal niet goed die vervolgens over de achterlijn gaat. Beers dat een beetje onrustig speelt krijgt in de 44e minuut een hoekschop die door Maud wordt genomen. Een strakke voorzet belandt op het hoofd van Esmee die de 2-0 binnen kopt.

  Ruststand 2-0

  In de rust komt Jaimy voor Boukje en gaat samen met Indy op het middenveld spelen.
  SVC 2000 die door de trainer in de rust op scherp zijn gezet maken in de 46e minuut de aansluitings treffer. Een verdedigster kan een diepte pass tot in de 16 geven en Lexi kiest ervoor om te blijven staan waardoor de verdediging van Beers Boys niet goed reageert en de bal wordt opgepikt door de speelster van SVC 2000 die de bal vanaf de achterlijn voor geeft en de spits inspeelt die kan binnen tikken. Hierna krijgen de Beerse dames nog een aantal goede kansen maar ze gaan hier slordig mee om. Uiteindelijk krijgt Esmee in de 75e minuut de bal aangespeeld en maak een aantal acties waardoor ze in de 16 meter belandt en door de verdedigster van SVC 2000 onderuit gehaald wordt, met als resultaat een penalty. Esmee neemt haar verantwoording en legt de bal op de stip en schiet de 3-1 binnen. Hierna wordt het spel wat onrustiger en neemt SVC 2000 wat meer initiatief die uiteindelijk uit een counter de 3-2 maken en de eindstand hiermee op het scorebord zetten. Eindstand 3-2

  Gelukkig weer eens 3 punten en volgende week gaan we naar UDI’19/CSU VR1, de koploper in deze klasse. Daar gaan we stijgende lijn doorzetten.