• Beerse Boys JO19-1 is er weer bij; goede doel ALS – Parkinson(isme) 15 december

  Zaterdag 15 december scoren we zeker weer punten als we met ons hele JO19-team meedoen met het kerstpakken parcours 2018.

 • Terugblik op de najaars competitie

  In de eerste 5 wedstrijden 12 punten en even bovenaan gestaan. Met een schitterende overwinning tegen kampioen Gestel (5-4 winst) en degelijke overwinningen tegen Hapert, Wodan en Marvilde liep het na de nederlaag tegen Spoordonk een stuk minder in het 2e gedeelte van de najaarsreeks.

  Maar 4 punten uit de laatste 6 wedstrijden; daar zat wel een hele mooie 3 punter bij tegen Acht. 

  Met 16 punten (5x winst - 1x gelijk - 5x verlies - 33 doelpunten voor en 33 tegen) eindigen we dan ook in de middenmoot. Een heel stuk beter dan het seizoen 2017 toen we in de najaarsreeks maar 3 punten in totaal wisten te behalen.  

  Hopelijk wordt de trainingsopkomst in het voorjaar een stuk beter en kunnen we in de voorjaars -reeks nog een keer meedoen voor het kampioenschap. Zeker de moeite om onze talenten op zaterdagmiddag te zien spelen want dat verdienen ze zeker.

  Enkele JO19 spelers hebben hun debuut inmiddels op zondag kunnen maken in het 1e en ook bij de andere seniorteams kwamen ze regelmatig in aktie.

  Wij wensen jullie allen fijne feestdagen en veel voetbalplezier in 2019.

  Beerse Boys JO19-1 team.