• Beerse Boys in Bladel ruim voorbij naaste concurrent: 0-4
    Beerse Boys en Bladella speelden een belangrijke wedstrijd in de onderste regionen van de klasse. De Boys wonnen uiteindelijk vrij gemakkelijk. Bij de rust was de stand 0-3 door kopballen van Pepijn van Spreuwel (2x) en Daan Mulders. Al snel in de tweede helft voegde Daan Mulders daar een doelpunt aan toe en boorde daarmee de eventuele hoop bij Bladella op een beter resultaat de grond in. In het laatste half uur kwamen doelrijpe kansen nog sporadisch voor.

    De wedstrijd tegen Bladella was nog geen 5 minuten oud toen Beerse Boys al twee uitstekende scoringskansen had gehad. Wellicht dat de thuisploeg nog naweeën had van de wedstrijd op zaterdag tegen Wilhelmina’08, feit is dat Bladella niet echt een vuist kon maken. Het was dan ook niet verrassend dat Beerse Boys op voorsprong kwam. In de 17e minuut gaf Stijn van Heerbeek, op links mee opgekomen, een voorzet die Pepijn van Spreuwel geheel vrijstaand in de verre hoek binnen kopte: 0-1. In de 29e en 32e minuut waren Daan Mulders (bal tegen tegenstander) en Pepijn van Spreuwel (rakelings naast) dicht bij een tweede doelpunt, maar dat viel uit een aanval met beide spelers in de hoofdrol alsnog in de 37e minuut. Daan Mulders was op rechts vrijgespeeld en trachtte doelman Nick Vermeiren met een lob te passeren, maar de bal kwam tegen de lat. De mee opgekomen Pepijn van Spreuwel troefde vervolgens zijn tegenstander af en kopte vallend de terugspringende bal tegen de touwen: 0-2. De koek was nog niet op want op slag van rust viel nog een derde treffer te noteren. Dennis Schapendonk speelde halverwege de helft van Bladella de bal keurig vrij en bereikte met een steekpass Ron van Korven op rechts. Die gaf vervolgens een voorzet waar Daan Mulders zijn hoofd tegen zette en de bal bij de eerste paal in de bovenhoek deponeerde: 0-3. In de extra tijd mocht Rob van Bijsterveldt op een kansrijke plaats na een overtreding op Daan Mulders nog een vrije trap nemen, maar de bal ging over.

    Een snel tegendoelpunt zou in de tweede helft Bladella wellicht nog hoop op een goed resultaat gegeven hebben en dus was het zaak voor de Boys om achterin de zaakjes in orde te hebben. De aanvallen van de thuisploeg werden vrij eenvoudig geneutraliseerd en voorin loerden de Beerse aanvallers op kansjes om door te breken. Dat lukte Daan Mulders bijna, maar hij werd met een overtreding gestuit. De vrije trap die volgde werd door Rob van Bijsterveldt genomen, overigens niet geheel volgens de regels omdat hij de bal twee keer raakte, maar het ontging de scheidsrechter en de bal bereikte Daan Mulders die vrij voor doelman Vermeiren de 4-0 kon aantekenen in de 52e minuut. Hierna was het vuur uit het spel; Bladella geloofde er niet meer in en Beerse Boys geloofde het wel. Vermeldenswaard is nog een uitstekende actie van invaller Guus Hems, die tussen drie, vier tegenstanders in balbezit bleef en de inkomende Daan Mulders op rechts aanspeelde. Zijn pass was echter net te hard en ging uiteindelijk over de achterlijn. Het bleef bij de ruime 0-4 overwinning.

    Opstelling Beerse Boys: Rob Wilborts; Ron van Korven, Rob van Bijsterveldt, Nick van Rooy, Stijn van Heerbeek; Joop Willems (86. Bart den Otter), Bram Gooskens, Dennis Schapendonk; Daan Mulders (78. Koen Verhagen), Jannes Mulders (53. Guus Hems), Pepijn van Spreuwel.