• Beerse Boys en Braakhuizen in gezapig potje naar 0-0
    Beerse Boys maakte het spel tegen Braakhuizen, maar wist van de diverse mooie doelkansen er geen een te benutten. Dan kan het dat je uiteindelijk de deksel op de neus krijgt door een laat tegendoelpunt, maar doelman Rob Wilborts maakte de enige grote kans voor Braakhuizen een kwartier voor tijd onschadelijk. Het bleef bij 0-0 en dat was voor Beerse Boys voldoende om ook volgend seizoen in de tweede klasse te mogen uitkomen.

    Beerse Boys leek al snel op voorsprong te komen, want een slechte trap van de doelman van Braakhuizen in de 4e minuut kwam in de voeten van Jannes Mulders. Die ging er mee richting doel en legde breed op broer Daan en die scoorde, maar het doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. Enkele kansen voor Beerse Boys verder, in de 19e minuut, deed de doelman het nog eens over en kregen Daan Mulders en Dennis Schapendonk de bal cadeau; ze stonden elkaar een beetje in de weg en zo kreeg de doelman de gelegenheid zijn fout te herstellen. Ook na ruim een half uur spelen kreeg Beerse Boys enkele goede mogelijkheden om de score te openen uit een hoekschop, maar uiteindelijk schoot Pepijn van Spreuwel met een halve omhaal over. Bij een vrije trap van Jannes Mulders, gegeven vlak buiten het strafschopgebied na een overtreding op Daan, moest de Braakhuizen doelman gestrekt de hoek in om zijn doel schoon te houden en dat lukte. De rust brak dus aan met 0-0.

    In de tweede helft hetzelfde spelbeeld: Beerse Boys maakte het spel en combineerde vrij aardig, maar kon de kansen niet omzetten in doelpunten. Zowel in de 48e als in de 53e minuut zocht Daan Mulders het doel te hoog en in de 71e minuut wist Pepijn van Spreuwel een lage voorzet vanaf rechts van Jannes Mulders nipt niet te verzilveren en gleed de bal naast. Een goede aanval van Braakhuizen in de 74e minuut leverde de beste kans voor de thuisploeg op, maar Rob Wilborts in het Beerse doel keerde de lage inzet bekwaam. Even later, in de 80e minuut, had Pepijn van Spreuwel nog een uitgelezen mogelijkheid om de winst voor Beerse Boys alsnog binnen te halen, maar zijn schot verdween over het doel. Daarna leken beide ploegen zich bij de puntenverdeling neer te leggen en drongen niet echt meer aan; het bleef dus bij 0-0 en dat bleek voor Beerse Boys voldoende om zich rechtstreeks in de tweede klasse te handhaven.

    Opstelling Beerse Boys: Rob Wilborts; Joop Willems, Rob van Bijsterveldt, Nick van Rooy, Stijn van Heerbeek; Bram Gooskens, Dennis Schapendonk, Bart den Otter; Daan Mulders, Jannes Mulders (76. Pim Vingerhoets), Pepijn van Spreuwel.