• Aanmelden

  Wil je lid worden van onze vereniging? Vul dan het aanmeldformulier én de toestemmingsverklaring hieronder in en verzend beide documenten apart. We nemen na ontvangst van je aanmelding zo snel mogelijk contact met je op om je verder te informeren over je lidmaatschap. Wat je vooraf moet weten:

  Leden vanaf 16 jaar dienen een kopie van een legitimatiebewijs in te leveren.

  De contributie dient middels een automatische machtiging te worden voldaan. De contributie wordt in twee termijnen geïnd. Door inzending van het aanmeldformulier ga je akkoord met de automatische betaling van de contributie. Bij beëindiging van het lidmaatschap wordt de automatische incasso uiteraard stopgezet.

  Verdere informatie betreffende Beerse Boys kun je op deze website vinden.

  Als je je aanmeldt als niet-competitie spelend lid (Competitie: Nee), geef dan bij opmerkingen aan of je je aanmeldt als rustend lid of oproeplid of welke functie je bij Beerse Boys gaat vervullen (bijvoorbeeld 'jeugdleider' of 'scheidsrechter').

  Als je bij een andere vereniging wilt gaan voetballen heb je meestal overschrijving nodig. Meld je in deze situatie af bij Beerse Boys en aan bij de nieuwe vereniging; Beerse Boys krijgt dan het verzoek om aan de overschrijving mee te werken.

  Op het sportpark (wedstrijdsecretariaat) zijn ook aanmeldformulieren op papier verkrijgbaar.

 • Aanmeldformulier

  Voornaam *
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Initialen *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Geboorteplaats
  Land
  Nationaliteit
  Competitie *
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer
  Mobielnummer
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban *
  Opmerkingen
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!
 • LET OP: VOOR EEN VOLLEDIGE AANMELDING EERST HET BOVENSTAANDE AANMELDFORMULIER VERSTUREN EN DAARNA DE TOESTEMMINGSVERKLARING HIERONDER INVULLEN EN VERSTUREN!

 • Toestemmingsverklaring v.v. Beerse Boys