Beerse Boys Club van de Maand bij PSV Vrouwen

woensdag 11 oktober 2017 om 11:37 uur door Peter van Gerven

De dames van PSV vrouwen, het enige team in het zuiden van het land dat eredivisie speelt, willen meiden enthousiast maken voor het voetbal. En dat wil Beerse Boys ook. In het kader van de samenwerking met PSV is Beerse Boys deze maand 'Club van de Maand' bij de vrouwen van PSV. Dat houdt in dat meisjes van Beerse Boys op 13 oktober de line-up verzorgen als de Vrouwen van PSV op de Herdgang spelen tegen die van FC Twente en dat 4 dames van het eerste elftal van PSV Vrouwen een clinic verzrogen op de Klep voor meiden van 5 - 16 jaar.

Line up op 13 oktober

Bij de wedstrijd PSV - FC Twente in de Eredivisie van het vrouwenvoetbal zullen meisjes van Beerse Boys (en Spoordonkse Boys zorgt voor aanvulling) hand in hand met de speelsters van beide teams het veld op komen. De wedstrijd wordt op de Herdgang in Eindhoven gespeeld en begint om 19.30 uur. We hebben voor deze wedstrijd een aantal vrijkaartjes gekregen; wie graag mee wil gaan (er zijn nog kaartjes beschikbaar) dient zich even te melden bij Ad den Otter (06-20768924) of om 18.00 uur bij het vertrek op de Klep aanwezig te zijn.

Clinic op woensdag 18 oktober

De voetbalclinic wordt verzorgd door 4 speelsters van het team van PSV Vrouwen en is bedoeld voor meiden van 5 tot 16 jaar. De meisjes die spelen bij Beerse Boys zijn natuurlijk allemaal uitgenodigd om mee te doen aan deze clinic, maar zij mogen ook nog vriendinnetjes meebrengen die niet bij Beerse Boys zijn of bij een andere club voetballen. De clinic start om 18.00 uur; zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent in voetbaltenue! De speelsters van PSV zorgen voor een gevarieerd programma dat duurt tot 19.30 uur.

Deel dit artikel via social media