Halloweentocht 2017

zaterdag 7 oktober 2017 om 21:26 uur door Activiteitencommissie Beerse Boys

Wat is nou leuker dan een heerlijk avondje griezelen op Sportpark De Klep?  Spannende en verrassende momenten meemaken in de meest verrassende Haunted House. Ja je leest het goed. Dit jaar gaat de tocht niet door het bos maar wordt je meegenomen in een groot spookhuis met allerlei gangen waar je de mooiste, leukste en spannendste acts gaat beleven.  
Kom daarom op zaterdag 4 november naar de Halloweentocht Middelbeers 2017!

Iedereen is welkom
Natuurlijk zijn alle jeugdspelers welkom, maar neem gerust je vrienden of vriendinnen van school mee. En als ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vrienden of gewoon supporters van Beerse Boys durven, zijn zij natuurlijk ook welkom! Kortom iedereen binnen of buiten de Beerzen mag komen !
Vanaf 19.00 uur kun je vertrekken voor een Halloweentocht vol verrassingen in The Haunted House, waar je daarna in een Halloweenparty met belevenissen terecht komt in de kantine. 
Je kunt starten tot 20:30 uur.

Halloweentocht voor de jongste durfals
Nieuw dit jaar zijn de aparte griezelmomenten voor de jongste durfals. Dit zijn korte belevenissen voor mini avonturiers vanaf ongeveer 3 jaar. Deze tocht mag alleen gelopen worden onder begeleiding van een volwassene. Voor de tocht in het Haunted House mogen ze uiteraard een zaklampje meenemen.
(Adviesleeftijd 3 jr tm 6 jr). Aanvangstijd is 17.15 uur - eindtijd 18.30 uur.

Mag iedereen verkleed komen?
Uiteraard! Wat dacht je van grappige, leuke of spannende halloween kleren voor de allerkleinsten en alleroudsten onder ons. Gewoon doen!

Entree
Om het avontuur van één van de tochten te beleven vragen we een bijdrage van €1,00 per persoon. De kaartjes zijn te koop op 4 november vanaf 17.15 uur op de Klep.
De Beerse Boys Jeugdleden JO8 tot en met JO13 krijgen via hun leider een gratis kaartje.

Halloweenparty in de kantine
Een zaklamp is niet de bedoeling, dat verpest de griezeleffecten in het Haunted House. Het moet natuurlijk wel een spannende tocht blijven. Na afloop is er voor iedereen de gelegenheid om in de speciale halloweenparty met allerlei belevenissen in de kantine bij te komen van de schrik.

Zijn er vragen, neem dan contact op met de activiteitencommissie Beerse Boys.
Veel griezelplezier!

Deel dit artikel via social media