Benoeming Herm Kisjes als vertrouwenspersoon

vrijdag 12 mei 2017 om 20:47 uur door Peter van Gerven

Het bestuur van Beerse Boys heeft gedragsregels opgesteld om grensoverschrijdend gedrag te voorkomen. Deze regels geven geen garantie dat er toch niet grensoverschrijdend gedrag voorkomt binnen de vereniging. Mocht er sprake zijn van ongewenst gedrag, dan kan men dat melden bij de vertrouwenspersoon die het bestuur benoemd heeft: Herm Kisjes. Daarnaast zal voor de vrijwilligers die met kinderen werken een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aangevraagd worden. Betreffende vrijwilligers ontvangen te zijner tijd hierover een email; er zijn voor de vrijwilligers geen kosten aan verbonden.

De gedragsregels, taken van de vertrouwenspersoon, vertrouwelijkheid e.d. staan in een apart document dat u via de volgende link kunt inzien:

ttps://www.beerseboys.nl/onze-club/gedragsregels-vertrouwenspersoon/
 
Het is op onze website te vinden onder 'Onze club - Gedragsregels en vertrouwenspersoon'.
 
Vertrouwenspersoon Herm Kisjes stelt zich graag aan u voor:
Mijn naam is Herm Kisjes. Ik ben woonachtig in Middelbeers en lid van Beerse Boys. Ik ben werkzaam als docent binnen het onderwijs en als behandelaar binnen de GGZ (geestelijke gezondheidszorg).
Als vertrouwenspersoon kunt u mij per mail of telefonisch benaderen voor problemen, situaties, klachten die u ervaart binnen de Beerse Boys; hierna zal ik een afspraak met u maken. Uw gesprekken zijn vertrouwelijk waarbij er naar u geluisterd wordt, u advies krijgt en eventueel bemiddeling bij bepaalde klachten.
T 06 58822561
E herm.kisjes@chello.nl

Deel dit artikel via social media