Beerse Boys JO19-1 speelt tegen Best Vooruit JO19-2 ook gelijk

dinsdag 9 mei 2017 om 10:37 uur door Peter Willems

We begonnen zaterdag sterk aan de wedstrijd. Na doorjagen blokte Daan de uittrap van de keeper. De bal kwam voor de voeten van Pim terecht, vanaf 20 meter schiet hij over het lege doel. In de vierde minuut krijgt Lars een grote kans, de bal stuitert via de onderkant van de lat terug in het veld. In de rebound kopt Daan op de lat.
In de 5e minuut is het wel raak, na een doorkopbal van Pim schiet Max beheerst de 0-1 binnen.
Vanaf de 5e minuut zakt ons spelnivo ver naar beneden, Veel foute passes en te ver van de man af verdedigen. Best Vooruit ging beter spelen en in de 40e minuut viel de verdiende gelijkmaker. Uit een voorzet vanaf rechts werd de bal hard binnen geschoten.

Na de rust krijgen we binnen 5 minuten 2 kansen. Lars schiet in de handen van de keeper en een lobje van Max gaat net naast. Tussen de 60 en 70e minuten vallen er 4 doelpunten, tot 2 keer toe komt Best Vooruit op een voorsprong. De eerste keer vanuit een corner als Giovanni de bal niet klemvast heeft wordt de 2-1 binnengetikt. Uit de eerstvolgende aanval maakt Job de 2-2 uit een voorzet van Max. Bij de 3-2 mag een Best Vooruit speler tot 3 x toe aanleggen, alvorens te scoren. In de 70e minuut valt de 3-3, uit een dieptepass van Jens scoort Max via een mooie lob.

De laatste 20 minuten spelen we weer goed en zijn we veel beter als Best Vooruit. Uit een mooie aanval over links volgt een pass van Robin J op de vrijstaande Lars, zijn inzet wordt uit de linker benedenhoek gedoken. In de 80e minuut komt een voorzet van Lars bij Pim terecht, de bal wordt nu uit de rechter benedenhoek gedoken.

In de 85e minuut is het wederom Lars die een grote kans krijgt. Uit een voorzet van Doi schiet Lars de bal met links keihard op de lat.

De wedstrijd eindigt hierdoor in een teleurstellend gelijkspel.

Wedstrijd statistieken

- 0-1 Max Otten
- 2-2 Job van Dommelen
- 3-3 Max Otten

Fotoverslag

Bekijk het fotoverslag in het fotoalbum.

Deel dit artikel via social media