Boike van de week | Beerse Boys 1 – Moerse Boys 1| Lis, Senn en Finn van Kollenburg

maandag 8 mei 2017 om 21:46 uur door Gerben van Hest

Maar liefst 3 Boykes van de Week worden in dit artikel besproken. De reden is simpel. Op 14 mei vindt de laatste wedstrijd van de reguliere competitie van de eerste klasse plaats. Op zich al een gedenkwaardig moment. Echter, op 14 mei speelt Koen van Kollenburg, ‘onze’ keeper van het eerste elftal, zijn laatste wedstrijd voor het team van trainer Cemal Yilmaz. Koen gaat namelijk stoppen als keeper van ‘het urste’. Hij is dan 20 jaar bij de senioren actief geweest als doelman in het eerste van Beerse Boys (17 jaar) en Best Vooruit (3 jaar: 2007 - 2010).

Voor deze bijzondere wedstrijd zijn daarom 3 speciale Boykes van de Week geselecteerd, de 3 kanjers van Koen. Zijn dochter Lis en 2 zonen: Senn en Finn. Naast 3 vaste supporters van hun vader, zijn het ook 3 sportievelingen. Lis volleybalt bij ODI en Finn en Senn spelen in respectievelijk de JO13-1 en de JO11-1 van Beerse Boys.

Beerse Boys wenst de familie Van Kollenburg een fijne 14e mei en in het bijzonder Kim, Finn, Senn en Lis. We gaan er uiteraard vanuit dat de dag zal worden afgesloten met een hoop plezier in de kantine na winst van Beerse Boys.

Deel dit artikel via social media