Boyke van de week | Beerse Boys 1 – Brabantia 1 | Ties Timmermans

zaterdag 22 april 2017 om 23:57 uur door Gerben van Hest

Op 30 april speelt het eerste elftal een van de laatste thuiswedstrijden van dit seizoen. Brabantia is de tegenstander en Ties Timmermans is dan het Boyke van de week.

Zelf speelt Ties in de JO9-3, zijn zus Janske speelt overigens in de JO11-6. Ties is keeper van zijn elftal en heeft een wel erg bijzondere reden waarom het voetballen bij Beerse Boys zo leuk is. De reden: je kunt Boyke van de week worden. Hij heeft dus erg veel zin in 30 april aanstaande.

Naast voetballen vindt Ties gamen ook erg leuk. Feyenoord is overigens zijn favoriete club en Lionel Messi zijn favoriete speler. Van het eerste elftal van Beerse Boys vindt Ties de spelers Bob Smolders en Daan Mulders de grootste kanjers. Over kanjers gesproken, de trainer/leiders van Ties zijn elftal zijn Pascal Killaars en Gerard Timmermans en inderdaad, dat is zijn papa.

Volgens mij is Ties een erg pienter baasje, hij wil later namelijk graag uitvinder worden. Uitvinden vindt Ties dus interessant, maar momenteel gaan zijn interesses uit naar lekker frietjes eten, Cartoon Network kijken en natuurlijk fijn voetballen.

Wij wensen Ties en natuurlijk zijn familie een fijne en sportieve middag op 30 april. En natuurlijk met winst voor Beerse Boys. 3 - 1 wordt de eindstand denkt Ties Timmermans.

Deel dit artikel via social media